Personvern

Ikrafttredelse: 30. mars 2019.

Modern Times Review driver www.moderntimes.review nettside.

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personlige data når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene. Våre personvernregler for Modern Times Review er opprettet ved hjelp av Gratis personvernpolitisk generator.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernregelen, har vilkår som brukes i denne personvernpolitikken de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelige fra www.moderntimes.review.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlige data"). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Brukdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

Modern Times Review bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å gi og vedlikeholde Tjenesten
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundeservice og støtte
  • Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
  • For å overvåke bruken av Tjenesten
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Norge og velger å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Norge og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Modern Times Review vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personlige data vil skje til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på stedet inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Juridiske krav

Modern Times Review kan røpe personopplysningene dine i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Modern Times Review
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene samlet til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse nettverket. Du kan velge bort Google Analytics-tilkobling for nettleser. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

    For mer informasjon om personvernpraksis for Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18s alder. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss: info@moderntimes.review